Dé fotowinkel van Leiden

Foto’s Acryl

 

Acryluxe, met 3 mm acrylaatglas

Acryluxe – met 3 mm acrylaatglas

Laat de kleuren in uw foto knallen!
De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met acrylaatglas. Dit staat garant voor een optimale kracht van de kleur- en detailweergave van uw foto en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de verlijming van de fotoafdruk tussen Dibond en de acrylaatglasplaat ontstaat een duurzaam product met verfijnde kleurkwaliteit.

Acryluxe, met 10 mm acrylaatglas

Acryluxe – met 10 mm acrylaatglas

Met uw eigen foto op Dibond achter 10 mm acrylaatglas haalt u superieure museumkwaliteit in huis! De hoogwaardige fotoafdruk wordt bij deze luxe variant Acryluxe gelamineerd op Dibond en daarna veredeld met 10 mm acrylaatglas. De dikte van het materiaal geeft het fotoproduct een extra dimensie en optimale kracht van kleur- en detailweergave. De gepolijste randen maken de afwerking van het luxe product compleet.

Acryluxe, Fotoblok van acrylaatglas

Acryluxe – Fotoblok van acrylaatglas

Een fotoblok geheel gemaakt van acrylaatglas maakt van elke foto een moderne eye-catcher. De sublieme fotoafdruk op premium fotopapier wordt veredeld met ultra dik acrylaatglas van twintig millimeter. Hierdoor kunt u het fotoblok overal in huis plaatsen. Het Acryluxe fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de mooi gepolijste randen. Het acrylaatglas zorgt voor optimale detail- en kleurweergave van uw foto

Workshop portret

0 reacties

Laat een antwoord achter