Dé fotowinkel van Leiden

Pas- Portret en Familiefoto’s

U kunt bij ons terecht voor alle officiële pasfoto’s.

Ook maken wij pasfoto’s voor het digitaal aanvragen van het rijbewijs bij de RDW

Voor officiële pasfoto’s hoeft u geen afspraak te maken!

(behalve voor hele jonge baby’s, zie onderstaande tekst)

creativos-pasfotos

Onze professionele medewerkers en apparatuur

Fotiek van der Horst beschikt over de modernste apparatuur op het gebied van pasfotografie. Onze professionele medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de perfecte pasfoto. Zo corrigeren wij voordat de foto word afgedrukt altijd de kleuren en positie van de pasfoto zodat u de perfecte pasfoto krijgt. Uiteraard kunt u zelf ook meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

Pasfotoset voor € 15,50 extra set van dezelfde foto € 7,75. 

We hebben de mogelijkheid om diverse pasfoto combinatie’s te maken op verschillende formaten. Je kan bij ons kiezen voor een officiële set pasfoto’s dan krijg je 4 pasfoto’s en een miniportret kosten hiervan zijn € 15,50. Wil je van je pasfoto nog een extra set dan krijg je hierop 50% korting, dus deze wordt dan € 7,75. Wilt u ook het digitale bestand dan kost dit € 5.- extra.  Afwijkende maten voor het buitenland kosten € 16,50.

Digitaal aanvragen Rijbewijs 

Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dan kunt u bij ons het rijbewijs laten verlengen als u in een van de deelnemende gemeenten woont.
Wij sturen de pasfoto dan beveiligd en digitaal naar het RDW toe, u krijgt ook nog een geprinte set foto’s mee. U heeft hiervoor wel een geldig paspoort, rijbewijs of ID-kaart met chip nodig. En een mobiele telefoon (van uzelf of iemand anders) met Android, versie 6.0 of hoger óf een iPhone model 7 of hoger met IOS versie 13. Deze telefoons beschikken over de zogenaamde NFC-chiplezer. Deze is nodig om een ID-check te kunnen uitvoeren.
De kosten zijn: €19,95.

LET OP! U kunt het rijbewijs niet digitaal laten verlengen als u het rijbewijs kwijt bent!

Handige tips

De beste foto’s worden gemaakt als je je een beetje voorbereid: Trek niet te lichte kleding aan, draag geen grote oorbellen en zorg ervoor dat de oren enigszins zichtbaar zijn.

Baby’s

Alhoewel er voor baby’s en kleine kinderen formeel dezelfde strenge eisen worden gesteld, is de overheid iets soepeler geworden aangaande de gesloten mond en de houding. We nemen er in ieder geval de tijd voor, dus voel je niet bezwaard om met je kindje langs te komen! Bij hele jonge baby’s moeten wij de foto maken met twee personeelsleden! Bel daarom van te voren even met 071-5313137 of wij met voldoende personeel staan, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Tip: kom langs als de kleine goed wakker is want de ogen moeten open zijn! en zorg voor een truitje waar uw handen onder kunnen, zodat u uw kindje kunt ondersteunen en uw handen buiten beeld blijven!

Strenge eisen, maar toch leuk op de foto!

Onze pasfoto’s voldoen aan de strengste eisen en zijn daardoor altijd goed voor het paspoort, rijbewijs, visum etc. We maken ook pasfoto’s voor alle buitenlandse paspoorten met afwijkende formaten en eisen. We nemen de tijd om van u een goede pasfoto te maken. U krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om meerder foto’s te laten maken, zodat u zelf de beste foto kunt uitkiezen.

Profielfoto

Heeft u een profiel foto nodig voor Linkedin of een bedrijfswebsite kan kunnen wij dit snel voor u regelen zowel in printversie als digitaal aangeleverd, voor een profielfoto hoeft u bij ons geen afspraak te maken. De kosten van een profielfoto zijn € 19,95.

Pasfoto service aan huis

Voor de mensen die moeilijk ter been of niet in staat zijn om naar de winkel te komen, hebben wij een service aan huis. We maken pasfoto’s in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of gewoon bij u thuis. Het is voor ons geen probleem om pasfoto’s te maken van mensen die alleen nog maar in bed kunnen liggen. Wilt u meer informatie hierover, bel gerust: 071-5313137 / 071-5765935

Pasfoto’s voor andere landen

Naast de pasfoto’s voor alle Nederlandse documenten maken wij ook pasfoto’s voor andere landen. Ook deze foto’s zijn direct klaar. Neem dus geen risico en kom langs bij Fotiek van der Horst voor al uw pasfoto’s!

Familiefoto’s

Studio – sessie
U kunt ook bij ons terecht voor een studio-sessie in onze fotostudio voor het hele gezin of alleen van uw kinderen. Wij verwerken de foto’s in eigen beheer dus als u snel een canvasprint of vergroting wil op korte termijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op voor verdere mogelijkheden of om een afspraak te maken.

SNF Fotografenfederatie gecertificeerd.

Fotiek van der Horst is SNF gecertificeerd (Stichting Nederlandse Fotovakhandel) zodat u ervan uit kunt gaan dat al onze pasfoto’s aan alle gestelde eisen voldoen. Er is veel te doen omtrent de wettelijke eisen van een pasfoto voor bijvoorbeeld reisdocumenten of legitimatiebewijzen. Fotiek van der Horst maakt conform alle wettelijke eisen pasfoto’s. Wij zorgen ervoor dat u de juiste pasfoto krijgt voor officiële documenten. Wij geven daarom ook een pasfoto garantie af! Niet goed, wij maken hem voor u kosteloos opnieuw! Wilt u meer informatie over alle wettelijke eisen die gesteld worden aan pasfoto’s, dan kunt u terecht op de website van paspoortinformatie.nl

0 reacties

Laat een antwoord achter