Dé fotowinkel van Leiden

Fotoservice

Voor alles op het gebied van fotoafdrukken bent u bij Fotiek van der Horst aan het goede adres! Met moderne apparatuur en een enorme productiecapaciteit kunnen we supersnel honderden afdrukken verwerken. De wachttijd is dus nooit lang. En hoe bijzonder uw opdracht ook is, we zeggen niet snel nee! Omdat we zelden iets uitbesteden zijn uw kostbare beelden bij ons in goede handen: het blijft allemaal in eigen huis!

Direct klaar fotoservice
Met onze moderne apparatuur vervaardigen we supersnel de mooiste fotoafdrukken. Kom met uw geheugenkaart, USB stick of CD/DVD naar de winkel en we helpen u direct met het selecteren en bestellen van uw fotoafdrukken. Foto’s van 10×15 tot 60×80 cm zijn over het algemeen direct klaar! Andere formaten op aanvraag.

Ontwikkelen Afdrukken Analoge fotorollen

Ook kunt u bij ons uw analoge fotorollen laten afdrukken, dit wordt bij ons verzorgd door een extern lab. We bieden hier 3 opties aan, de eerste optie is om de rol alleen te laten ontwikkelen. Optie 2 is om de rol te laten ontwikkelen en de foto’s in te scannen (deze sturen wij naar u toe via WeTransfer), en optie 3 is om de foto’s te laten ontwikkelen, scannen en afdrukken  (ook hierbij krijgt u een WeTransfer met de gedigitaliseerde foto’s), alleen de gelukte foto’s worden afgedrukt.

Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe Analoge fotorollen!

iPhone/iPad/ Android/Samsung fotoservice

Het is soms wat ingewikkeld om foto’s, die u met een smartphone heeft gemaakt af te drukken. Bij ons is dat geen probleem, een kabeltje voor de meeste telefoons is aanwezig en als het om kleinere aantallen foto’s gaat kan ook worden afgedrukt via Bluetooth of Wifi.

Vergrotingen
Als het een maatje groter moet worden maken we gebruik van onze moderne Epson printers. U kunt afdrukken bestellen in ieder formaat, vanaf 20×28 cm tot 100×150 cm! Onze vakvergrotingen zijn zo goed, dat de fabrikant een kleur echtheid van 100 jaar garandeert! Omdat we alles zelf produceren is de kwaliteitscontrole optimaal en kunnen we heel snel leveren!

Canvas foto
Onze canvasvergrotingen  zijn van absolute topklasse. Ook hier doen we geen concessies in kwaliteit en werken we uitsluitend met het hoogwaardige Satin Canvas materiaal. Voordat we uw canvasfoto afdrukken kijken we eerst samen naar de opname en adviseren we u over de juiste uitsnede t.a.v. het gewenste formaat. Een canvasfoto wordt opgespannen op een houten frame en een deel van de foto loopt dan ook door aan de zijkanten. We kijken vooral goed of die ruimte er is. Indien dat niet het geval is kunnen onze beeldbewerkers de foto vaak nog aanpassen. Zo bent u gegarandeerd tevreden over het resultaat!

Fotoreproductie (een foto van een foto)
Onze foto-van-foto kwaliteit is alom geprezen. Als u een foto heeft van lang geleden, of het digitale bestand of het negatief is verdwenen, geldt: “gelukkig hebben we de foto nog!” Met moderne scan- en beeld bewerkingstechnieken kunnen we iedere oude foto opnieuw afdrukken zonder groot kwaliteitsverlies. Soms is de kopie-afdruk van oude foto’s zelfs mooier, omdat we de kleuren perfect kunnen herstellen!

Foto van dia
Het is mogelijk om afdrukken van dia te maken in ieder gewenst formaat. We scannen uw dia’s en drukken ze af op echt fotopapier.

Dia’s digitaliseren
We kunnen uw (kleinbeeld) dia’s scannen en op CD of DVD  of USB branden. Dat scheelt u een hoop ruimte! U kunt de dia’s daarvoor aanleveren in een dia magazijn. Let u erop, dat de dia’s er op zijn kop en in spiegelbeeld in staan (zoals u ze altijd heeft geprojecteerd) Onze scanapparatuur werkt n.l. het zelfde als een traditionele projector. Vraag naar de scherpe tarieven als u een groter aantal inlevert. Het minimum aantal om gebruik te maken van het actietarief is 100 stuks.

Fotoretouche
Onze beeldbewerkers lijken wel tovenaars! Vrijwel iedere beschadigde foto kan worden opgeknapt. Of het nu slechts krasjes zijn of grotere beschadigingen, u  zult versteld staan van het resultaat! Kom langs met de foto en vraag naar de mogelijkheden!

Maatwerk en flexibiliteit
Met creativiteit en techniek kom je heel ver! Als u een bijzonder verzoek heeft, vraag het ons dan. We vertellen u de mogelijkheden. Indien u een spoedopdracht heeft die beslist morgen af moet zijn,  dan denken we met u mee!

Foto Kiosk

0 reacties

Laat een antwoord achter