Dé fotowinkel van Leiden

Workshops

Bij Fotiek van der Horst kunt u niet alleen camera’s en accessoires kopen, maar het is ook mogelijk om na aankoop van een camera tegen een kleine vergoeding een fotocursus te volgen. Hierdoor heeft u nog meer plezier in het maken van foto’s, en haalt u het uiterste uit uw hobby.

Fotiek van der Horst organiseert in elk voor en najaar een fotocursus voor 2 groepen.
De fotocursus draagt ertoe bij dat u uw camera beter leert kennen en met veel zelfvertrouwen de handmatige standen van de camera kunt bedienen.

De cursus Fotografie is bedoelt voor mensen met een Hybride, Systeem of Dlsr camera. Hierdoor leert u uw camera beter kennen en maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van de fotografie. Ook leert u om de beleving en het gevoel van het moment in uw foto vast te leggen. In deze cursus wordt ook de avondfotografie belicht in een praktijkavond. Na het volgen dat deze fotocursus zult u uw camera beter kennen en de juiste instelling weten in alle omstandigheden. Deze cursus bestaat uit drie avonden.

Naast het nog beter leren kennen van de eigen camera, wordt u uitgebreide technische en creatieve kennis bijgebracht. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 7 personen  zodat iedereen een intensieve en persoonlijke begeleiding krijgt, de cursussen worden begeleid en gegeven door Peter Gorgoni en Rob Vlieland.

Workshop portret

0 reacties

Laat een antwoord achter