Dé fotowinkel van Leiden

Reparaties

Reparatie formulier

Om uw reparatie aanvraag zo snel mogelijk af te handelen verzoeken wij u vriendelijk om dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Stuur het aangetekend, samen met het defecte artikel naar:

Fotiek van der Horst

Vijfmeiplein 45,  2321BN  Leiden

Of breng het langs bij ons in de winkel

Let op! Bij garantie gevallen dient u, naast het reparatieformulier, een kopie van uw aankoop bon mee te sturen en (indien aanwezig) de originele garantiekaart van het door u gekochte product. Als u eerder contact heeft gehad met een van onze medewerkers over uw retourzending, ontvangen wij graag het e-mailcontact of de naam van de medewerker die u gesproken heeft.

In geval van schade van buitenaf zoals water/zand/val/stoot- en/ of knel schade of buiten de garantietermijn bedragen de minimale onderzoekskosten 75 euro.

Zodra u op “verstuur” klikt, gaat u akkoord met het bovenstaande en krijgt u een kopie van deze mail toegestuurd. Zonder dit formulier kunnen wij GEEN reparaties retour geven!Stuur het product zo kaal mogelijk op. Dus liever geen lensdoppen, camerariemen, geheugenkaarten, ect. Wilt u dit wel, omschrijf dan duidelijk wat u meestuurt. U kunt geen aanspraak maken op eventuele zoekgeraakte accessoires als zij niet hierboven staan omschreven.


Indien blijkt dat de reparatie niet onder de fabrieksgarantie valt, dan zal er een prijsopgave komen. De minimale prijsopgave is e125,=. Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgaven, dan komt uw product retour en worden alleen de onderzoek kosten in rekening gebracht. Deze bedragen 79,=.wilt u eventueel zelf een maximale reparatieprijs bepalen, dan kunt u dat hierboven aangeven.